De ARTEZ aanpak

Coördinatie als leidraad

Door zijn diversiteit heeft ArteZ een onmiskenbare kennis van bouwen. Elk project wordt kwaliteitsvol, veilig én binnen de vooropgestelde termijn uitgevoerd.

ArteZ werkt in zijn bouwteam steeds uitsluitend met gespecialiseerde onderaannemers. Op die manier wordt elk aspect van een project uitgevoerd door vaklui met de vereiste know-how

Naast de werfopvolging verzorgt ArteZ ten allen tijde de communicatie en coördinatie tussen bouwheer, architect en aannemer.

ArteZ is een familiaal bedrijf waardoor de betrokken partijen in direct contact staan met de zaakvoerder hierdoor wordt een optimale samenwerking gegarandeerd. ArteZ voert stiptheid en correctheid hoog in het vaandel.

1. Communicatie

Elk project start met een goede communicatie. We luisteren naar jullie plannen en hoe jullie deze wensen te realiseren. Elk project verdient een eigen aanpak om het beste resultaat te bekomen. In co-creatie met alle partijen verfijnen we de plannen zodat alle kennis en ervaring is samengevoegd voor jullie project. Alle verwachtingen worden voorafgaandelijk gecommuniceerd zodat alles wordt samengebracht in een allesomvattend project document: ons gezamenlijke plan van aanpak.

2. Coördinatie

Een vlot bouwproject start bij de voorbereiding. Voor ArteZ is het cruciaal dat alle partners dezelfde visie hanteren voor de projecten. De sterkte van elk project is de goede samenwerking tussen alle bouwpartners. ArteZ zorgt voor een efficiënte coördinatie zodat er tijd en geld wordt bespaard. Het gevolg hiervan is dat de tevredenheid van alle partners stijgt. ArteZ zal pas tevreden zijn als iedereen gelukkig is.

3. Uitvoering

Nadat elke partij een antwoord heeft op verschillende cruciale vragen, kunnen we starten met de werken. Iedereen weet wat we zullen bouwen. Hoe we het project zullen realiseren. Welke bouwmaterialen er nodig zijn. Wanneer en wie er verwacht wordt. Kort gezegd een geïntegreerd bouwteam zodat de uitvoering en afwerking van hoge kwaliteit is.

ArteZ / the art of building.

ArteZ kan alle soorten projecten uitvoeren van A tot Z. De sterkte van ArteZ is zijn communicatie waardoor uitdagende projecten gerealiseerd kunnen worden. Elk project verdient een eigen aanpak. Telkens zullen we het beste team samenstellen voor een optimaal resultaat. Met andere woorden ArteZ spreekt de taal van zijn bouwpartners.

Onze 3 kernwaarden die we in elk project willen integreren:

  1. Coördinatie

Elk project verdient de meest efficiënte planning. Een optimale coördinatie zorgt voor de beste resultaten. Elke partner weet de waarom, hoe, wat en wanneer van het project. De winst van elke project zit in een uitstekende coördinatie met alle partijen.

  1. Samenwerking

Zonder goed partnerschap, geen goed project. Wij wensen een ideale samenwerking te hebben met iedereen. Onze filosofie is dat elke project versterkt wordt als het in de beste harmonie wordt gerealiseerd.

  1. Vakmanschap

Wij verkiezen kwaliteit. Onze partners hebben elke de beste kennis en ervaring in hun vak. Voor elk project wordt het beste team samengesteld zodat de noodzakelijke know-how aanwezig is. Samen zijn we een sterk team.

ArteZ BV
Algemene bouwonderneming
Meerdorp 29a
2321 Hoogstraten
Tel: +32 (0) 3 297 78 97
E-mail: info@artezbouw.be
BTW: BE0809.919.415

Op de kaart

Over ARTEZ

ArteZ is een algemene bouw- en coördinatieonderneming met ruime technische ervaring in nieuwbouw, renovatie en restauratie.