Over ARTEZ

Visie ARTEZ

ArteZ is een algemene bouw- en coördinatieonderneming met ruime technische ervaring in nieuwbouw, renovatie en restauratie. Gaandeweg heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in niet-alledaagse projecten, zoals kunsthistorische restauraties en artistieke constructies. 

Omdat ArteZ over ruim 28 bouw licenties beschikt, kan het de meest complexe en delicate opdrachten aannemen. Zo installeerde ArteZ in de zomer van 2011 een zwevend helikopterplatform op het Panamarenkohuis in Antwerpen. Tegelijk specialiseerde het bedrijf zich in scholenbouw, museale infrastructuur en ambachtelijke renovaties.

Bijzondere projecten vragen bijzondere aandacht, en meestal ook een bijzondere aanpak. ArteZ denkt mee, coördineert en realiseert. Met duidelijke plannen en heldere afspraken, waarbij timing en service voorop staan. 

ArteZ realiseerde sinds haar oprichting in 2009 ruim honderd projecten, gaande van woning- en industriebouw tot restauraties van herenhuizen, monumenten, geklasseerde gebouwen en gevels.  ArteZ is een door de overheid geregistreerd én erkend bouwbedrijf, dat werkzaam is in België en Nederland. De administratieve zetel is gevestigd in Meer (Hoogstraten).

?

Een visie op de toekomst

9

Een duurzame bouwpartner

ArteZ is mee met zijn tijd. Duurzame en baanbrekende innovaties vinden ook plaats in bouwsector. Als duurzame en innovatieve bouwpartner nemen we hier ook het voortouw in. We proberen als vooruitstrevend bedrijf steeds op de hoogte te zijn van de nieuwe toekomstgerichte bouwmethodes. We staan steeds open om een vrijblijvend gesprek te hebben over uw duurzame project van de toekomst.

9

Financieel betrouwbare partner

ArteZ is een financieel sterke bouwonderneming. Sinds de oprichting heeft ArteZ een indrukwekkend palmares opgebouwd. Als veelzijdig bouwbedrijf heeft ArteZ met heel veel partijen samengewerkt. Steeds het vertrouwen krijgen van zijn opdrachtgevers, maar eveneens van zijn onderaannemers doet deugd. ArteZ heeft een sterke reputatie opgebouwd waarbij financiële betrouwbaarheid een belangrijke hoeksteen is.

9

In co-creatie

ArteZ wenst bij elk project creatief en innovatief na te denken. In co-creatie met alle bouwpartners proberen we elk project vlot, efficiënt en prijsbewust te realiseren. We zijn meedenkend en zullen alle feedback constructief verwerken. De sterkte van elk project ligt in de coördinatie en de samenwerking van alle partijen. ArteZ is de positieve daadkrachtige tussenschakel zodat het maximale kan gerealiseerd worden in elk project.

ARTEZ staat voor u klaar om uw duurzame toekomstige project te realiseren.

Kwalificaties van ARTEZ

ArteZ beschikt over liefst 28 licenties voor de meest diverse aspecten van bouwen. U kan bij ons terecht voor:

 • afbraak-, grond-, riolerings-, bestratings- en omgevingswerken
 • funderingstechnieken (damwanden, schroefpalen, heipalen, putfunderingen)
 • ruwbouw, beton- en staalbouw
 • schrijnwerkerij (ramen en deuren in pvc-alu-hout)
 • dak- en timmerwerken
 • bezettingswerken binnen/buiten
 • vloeren (isolatie, chape, tegels, parket, linoleum, polybeton, epoxy)
 • gyprocwerken, systeemwanden en plafonds
 • schilderwerken (gevels en binnendecoratie)
 • installaties en nutsvoorzieningen (elektriciteit, sanitair en HVAC)
 • inbraak en brandbeveiliging
 • gevelrenovatie (Torbo-reiniging, voegwerk, natuursteenherstellingen)
 • specifieke renovaties (glas-in-lood, mozaïek, hydrofuge, anti-graffiti)

Bekijk hier onze kwalificaties/registraties.

Team ARTEZ

Zaakvoerder Paul Van Gils (°1975) is bachelor industrieel ingenieur bouwkunde, en werkte in het verleden als projectleider voor verschillende aannemers en staalconstructeurs.

Paul wordt versterkt door een sterk team van ingenieurs, calculators en projectleiders. Samen vormen zij een allesomvattend team om elke uitdaging tot een succesvol project af te werken.

ArteZ BV
Algemene bouwonderneming
Meerdorp 29a
2321 Hoogstraten
Tel: +32 (0) 3 297 78 97
E-mail: info@artezbouw.be
BTW: BE0809.919.415

Op de kaart

Over ARTEZ

ArteZ is een algemene bouw- en coördinatieonderneming met ruime technische ervaring in nieuwbouw, renovatie en restauratie.