Ons engagement

De maatschappelijke rol van ARTEZ

ArteZ is geëngageerd en wil zijn maatschappelijk rol vervullen. ArteZ ondersteunt verschillende interessante projecten die ons duurzaam hebben geïnspireerd.

ArteZ wenst een positieve bijdrage te leveren en gelooft in een economische duurzaamheid. Dit wil zeggen dat ArteZ steeds zijn maatschappelijke rol zal vervullen, waarbij de samenleving en de natuur een belangrijke stem hebben.

ArteZ draagt zijn steentje bij om de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties mee te realiseren.

ArteZ heeft een visie op de toekomst en zal samenwerken en verder bijdrage aan duurzame ontwikkelingen.

Geïnspireerd door Dorpgemeenschap WIDAR

In 2017 leerde ArteZ, als aannemer voor het verbouwen van een stal tot woning en ontmoetingsruimte en toezichtwoning voor personen met een handicap Dorpgemeenschap WIDAR kennen.

Een realisatie die ArteZ diep raakte. Bouwen voor WIDAR werd bouwen met een plus. De bewoners voelden zich sterk betrokken bij de verbouwing en zorgden voor een sterk engagement bij iedereen die bij dit project werd ingeschakeld.

Vandaar dat WIDAR er ook niet aan twijfelde wie de aannemer zou worden van hun volgend project. In 2018 nam ArteZ bvba de renovatie van de schuur tot tuinwerkplaats voor haar rekening. Op hetzelfde elan werd ook hier weer alles op alles gezet.

Tijdens onze realisatie hebben we mogen ervaren wat WIDAR doet voor haar gemeenschap. Geen betere reden voor ons om de giften die wij hebben ontvangen ter gelegenheid van ons feest op 15-02-2019 integraal te doneren aan de VZW WIDAR.

Steun voor Benesa

Dat ArteZ sterk actief is in de scholenbouw doet haar ook over de grenzen heen kijken.  Al jaren ondersteunt ArteZ Benesa vzw.  Benesa vzw is een vaste waarde als het gaat over realiseren van schoolprojecten in Burkina Faso.

Door giften kon een team vrijwilligers samen met de plaatselijke bevolking ervoor zorgen dat  onder meer een schoolgebouw met 2 klassen en een sanitair blok met 4 toiletten werd gebouwd.

Benesa bouwt samen met de lokale bevolking op maat en naar hun noden, een engagement waar ArteZ haar schouders heel graag mee onder zet.

Een sportief kloppend hart voor KFC Meer

ArteZ als hoofdsponsor van de jeugdploegen van KFC Meer, uiteraard.  Iedereen die Paul Van Gils kent, weet dat zijn hart ligt bij de voetbal.

Voetbal in eigen dorp, gesponsord door een bedrijf met als zaakvoerder een man “af Meer”.  Deze kans om sociaal actief te zijn in haar thuisbasis neemt ArteZ met veel liefde ter harte.

Bouwen aan muziek als hoeksteen van de gemeenschap met SNK Weelde

Daar ArteZ maatschappelijk engagement en toekomstvisie hoog in het vaandel draagt, was de klik met Fanfare SNK Weelde snel gemaakt. Fanfare SNK Weelde is het voorbeeld bij uitstek van een bloeiende vereniging waar muziek, vriendschap en betrokkenheid de belangrijkste bouwstenen vormen. Een enthousiaste, geëngageerde muziekvereniging waar iedereen welkom is en waar de jeugdwerking een centrale plaats krijgt: daar draagt ArteZ graag haar steentje aan bij.

www.facebook.com/SNKWeelde

ArteZ BV
Algemene bouwonderneming
Meerdorp 29a
2321 Hoogstraten
Tel: +32 (0) 3 297 78 97
E-mail: info@artezbouw.be
BTW: BE0809.919.415

Op de kaart

Over ARTEZ

ArteZ is een algemene bouw- en coördinatieonderneming met ruime technische ervaring in nieuwbouw, renovatie en restauratie.