Donatie opbrengst verjaardag
ArteZ aan Widar

Donatie opbrengst verjaardag ArteZ aan Widar 

We zijn er fier op dat we tijdens de opendeurdag van Widar vzw op 16 juni 2019 hen een cheque ter waarde van € 5.000,00 konden overhandigen aan de directeur Jan Borghs. 

Deze giften waren afkomstig van de aanwezigen op het openingsfeest van ArteZ haar nieuwe kantoren. Dit bedrag werd door ArteZ verdubbeld. 

We mochten de afgelopen jaren voor Widar in Zondereigen te Merksplas 2 keer een zeer mooie en uitdagende renovatie uitvoeren. Het eerste project was de heropbouw van een volledig vervallen schuur naar een tuinwerkplaats voor volwassen personen met een handicap. Het tweede project betrof de ombouw van een varkensstal tot een mooie hedendaagse ontmoetingsruimte. 

Tijdens de uitvoering van de projecten heeft ArteZ Widar beter leren kennen. We dragen het initiatief van Widar een warm hart toe. Hun schitterende werking en activiteiten zorgen ervoor dat mensen met een beperking zich volledig kunnen ontplooien. 

ArteZ wenst het Widar project nog heel veel succes toe! 

 

Deel dit bericht

ArteZ BV
Algemene bouwonderneming
Meerdorp 29a
2321 Hoogstraten
Tel: +32 (0) 3 297 78 97
E-mail: info@artezbouw.be
BTW: BE0809.919.415

Op de kaart

Over ARTEZ

ArteZ is een algemene bouw- en coördinatieonderneming met ruime technische ervaring in nieuwbouw, renovatie en restauratie.